Izvor: NOVOSTI
24.09.2024 u 07:49
0

ALEKSANDAR VUČIĆ SA PREDSEDNICOM SEVERNE MAKEDONIJE: Razgovor o izgradnji najbližih odnosa dve zemlje

Predsednik boravi u Njujorku, gde učestvuje na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku, gde učestvuje na zasedanju Generalne skupštine UN, sa predsednicom Severne Makedonije Gordanom Siljanovskom Davkovom, na prijemu povodom Samita o budućnosti.

– Uvek mi je drago da sretnem prijatelje iz regiona. Sa Gordanom Siljanovskom Davkovom o daljim koracima u izgradnji najbližih mogućih odnosa, kao i o međusobnoj podršci na evropskom putu i izazovima sa kojima se u tom procesu suočavamo – napisao je Vučić na Instagramu.

Takođe, predsednik Vučić razgovarao je u Njujorku, na prijemu povodom Samita o budućnosti, sa predsednikom vlade Kraljevine Norveške Jonasom Gar Stereom o značajnim pitanjima saradnje dve zemlje.

Vučić je sa Stereom razgovarao i o evropskom putu naše zemlje i najvažnijim porukama Samita o budućnosti.

Podsetimo, predsednik Vučić je u Njujorku imao brojne bilateralne susrete, a do 27. septembra sastaće se sa više od 40 svetskih lidera. Predsednik Srbije danas će se obratiti učesnicima 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter