Izvor:
01.04.2019 u 13:03
0

ANA BRNABIĆ: Mi im stojimo na raspolaganju i razgovaraćemo dok se ne reše problemi!

Predsednica vlade Ana Brnabić rekla je danas da vlada još nema rešenje za građane koji su se zadužili u švajcarskim francima, ali da se razgovara sa bankama i radi na rešavanju tog problema.

– Razgovaramo sa bankama, videćemo kako ćemo taj problem rešiti. Još nemamo rešenje, ali smo imali sastanke sa bankama i tokom vikenda, radimo na tome – rekla je Brnabić novinarima u OŠ "Jovan Dučić" – u Beogradu.

Brnabić je, na pitanje novinara zašto je predsednik Aleksandar Vučić razgovarao sa građanima koji su zaduženi u švajcarskim francima, a to nije učinila ona, rekla da je ona razgovarala sa predstavnicima Narodne banke Srbije.

– Pobaćemo da nađemo rešenje, ja sam pragmatična osoba, meni je važan rezultat. Građanima je takođe najvažnije da postoji neki rezultat – rekla je Brnabić.

Upitana zašto nije razgovarala sa predstavnicima sindikata Pošte i Geodetskog zavoda, već su to radili ministri unutrašnjih poslova i rada, Brnabić kaže da predsednica vlade nije u obavezi niti ima potrebe da razgovara sa svim sindikatima, već da, u dogovoru, to mogu da rade i drugi ministri.

Kaže da je razgovarala sa direktorkom Pošte kao i sa predstavnicima sindikata iz Katastra, sa kojima nije postignut dogovor.

– Mi im stojimo na raspolaganju i razgovaraćemo dok se ne reše problemi – istakla je Brnabić i dodala da ne stoje kritike da je vladi važnija Pošta od Katastra, budući da se, kaže, više razgovaralo sa predstavnicima Geodetskog zavoda.

Brnabić je istakla i da je ministar policije Nebojša Stefanović takođe i potpredsednik vlade i da može da razgovara sa svim sindikatima.

Izvor: Kurir
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter