Izvor:
07.05.2019 u 11:17
0

ANA BRNABIĆ U JEDNODNEVNOJ POSETI SARAJEVU: Sutra godišnji sastanak Evropske banke za obnovu i razvoj!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće sutra u jednodnevnoj poseti Sarajevu, gde će učestvovati na Godišnjem sastanku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Premijerka Brnabić će posetu Sarajevu započeti radnim susretom sa predsednikom EBRD Sumom Čakrabartijem.

Takođe, na marginama godišnjeg skupa planiran je sastanak sa vršiocem dužnosti zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom.

Brnabić će biti jedan od govornika na panelu o Zapadnom Balkanu.

Glavna tema sastanka je:

– Povezivanjem ekonomija do snažnijeg rasta– koja se odnosi na region Zapadnog Balkana, kao i predstavljanje mogućnosti za ulaganja na ovom području.

Povodom Godišnjeg skupa i ekonomskog foruma u okviru njega, za koji je prijavljeno više od 3.000 učesnika, u Sarajevu će biti prisutni mnogi predstavnici poslovne zajednice, investitori, visoki zvaničnici, guverneri EBRD, ministri finansija, predstavnici organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana.

Takođe, biće reči i o drugim temama, poput digitalizacije, informacionih tehnologija, zelenih gradova, migracije, srednjih i malih preduzeća, odnosno načinu prevazilaženja izazova sa kojima se region susreće, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter