Izvor: HappyBSC
27.08.2022 u 14:14
0

BIĆE KRUCIJALNA FIGURA U NOVOJ VLADI SRBIJE: Ove osobine i nesvakidašnja idejna rešenja su Anu Brnabić doveli do nesalomive volje da za svoju zemlju učini ono što drugi ne bi ni pomislili!

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije biće Ana Brnabić, saopštio je danas na konferenciji za novinare u Beogradu predsednik Srbije –  Aleksandar Vučić, a ovoj odluci obradovali su se kako dugogodišnji članovi Sns – a, tako i građani – koji su  počastvovani i zadovoljni ažurnošću kojom je proteklih godina obavljala funkciju premijerke Srbije, a ona je od krucijalne važnosti kada je reč o strateškim i egzistencijalnim  paramterima jedne države.

DELIMO ISTU VIZIJU I PRIORITETE! Brnabić sa predstavnicima UAE razgovarala o saradnji

Brnabićeva je stekla status dominantne političke figure upravo zbog svoje nedvosmislenosti, vrsne kvalifikovanosti i neustrašivosti koje su joj pomogle da se uhvati u koštac sa mnogim inputima i nemilim „državnim udarima“, te joj pored nesalomivog karaktera umnogome pomaže sveobuhvatnost u percipiranju idejnih rešenja i višegodišnja inostrana edukacija koja joj je pružila dodatnu satisfakciju u sagledavanju globalne političke situacije.

Na univerzitetu Nortvudu u Mičigenu završila je studije poslovne administracije 1998. godine, nakon čega je stekla MBA diplomu iz oblasti međunarodnog marketinga na „Hul“ univerzitetu u Engleskoj.

Krajem 2001. odlučila je da se vrati u Srbiju, gde je radila za različite američke konsultantske firme na projektima razvoja lokalne samouprave.  Od 2002. do 2011. bila je deo Ju-es-ejd- a, a kao najznačajniju inicijativu u tom periodu, u zvaničnoj biografiji navodi osnivanje „Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj“ (NALED).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon spomenutog – odgovornog angažmana postala je deo američke kompanije za razvoj vetroparkova – „Continental Wind Serbia“, gde je nakon iskazivanja vrsnih liderskih potencijala dospela i na direktorsko mesto. Istovremeno je obavljala funkciju potpredsednice Upravnog odbora NALED- a,  a od aprila 2016. godine ukazana joj je i pozicija predsednice „UO“ ove poznate javno-privatne alijanse koja okuplja lokalne samouprave, privatna preduzeća i nevladine organizacije.

Iako veoma retko ima prilike za rasterećene razgovore van svakodnevnih – okupirajućih tematika koje u rekordnom roku – domišljato analizira i plasira građanima, publika je nedavno imala prilike da je upozna u nekom drugom svetlu tokom gostovanja u jednoj zabavnoj emisiji, gde je pokazala izraženu empatiju,  neposrednost i emotivnost, naročito kada je bilo reči o nasledniku Igoru. Pored partnerke Milice Đurđić pronašla je istinski mir i spokoj, te su jedna drugoj neizmerna podrška, kako u odgajanju sina, tako i svim ostalim životnim poglavljima. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter