Izvor:
24.10.2019 u 09:31
0

BRANKO RADUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Američki projekat kosovske nacije je propao! (VIDEO)

Politički analitičar Branko Radun u razgovoru za Happy portal otkriva šta on misli da se krije iza izjava i nastupa Aljbina Kurtija i kako to Amerika vrši uticaj na Kosovu i Metohiji.

– Postojala su neka dva projekta šta da se radi sa Kosovom na zapadu – jedan je bio da se pravi kosovska nacija. Pa su ih onda zvali Kosovari, ljudi sa Kosova stalno se to provlačilo. Taj projekat je propao pa su se onda okrenuli projektu Velike Albanije. Na raznim svadbama i proslavama vidimo albanske zastave i slično. Tu negde Kurti pogađa liniju, dobar deo javnosti nije prihvatio kosovsku zastavu, dok taj albanski orao je negde uvek bio u pozadini, uvek su se kitili s njim. Pre 20 ili 30 godina svi su držali te zastave u privatnim situacijama. Kosovska nacija je propala kao i bosanska nacija gde su pokušavali da prave nešto slično. Kurti jeste velikoalbanski nacionalista ali je u skladu sa namerama Velike Britanije da se izgura projekat Velike Albanije – rekao je Branko Radun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter