Izvor:
07.05.2019 u 14:01
0

BRITANSKI PRINC ČARLS U POSETI NEMAČKOJ: Naglasak na bliske veze između dve države! (FOTO)

Britanski princ Čarls nalazi se u četvorodnevnoj prijateljskoj poseti Nemačkoj, kojom će naglasiti bliske veze između dve države.

Čarls je doputovao u Berlin dan nakon što je njegov mlađi sin, princ Hari objavio da su on i njegova supruga Megan dobili prvo dete.

Sedamdesetogodišnji naslednik britanske krune susrešće se sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a nešto kasnije tokom dana će učestvovati i u ceremoniji proslave rođendana njegove majke kraljice Elizabete Druge.

Očekuje se da njegova poseta istakne veze između Nemačke i Britanije, koja je trenutno u fazi napuštanja Evropske unije.

Princ koji među precima ima i članove nemačke kraljevske porodice, oputovaće u Lajpcig u sredu dok će Minhen posetiti u četvrtak.

Izvor: Tanjug
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter