Izvor: tanjug
12.07.2020 u 11:06
0

BRNABIĆ: Država snažna, institucije rade,nasilje neće pobediti

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da je držabva snažna, institucije rade svoj posao, i da nasilje neće pobediti.

Ona je istovremeno apelovala na građane da se ne okupljaju kako bi sačuvali zdravlje i sprečili još veća oboljevanja od korona virusa i naglasila da trenutno nema preče borbe osim sa koronom, a da će vremena za proteste biti.

Brnabić je  navela da je puna podrška borbi sa korona virusom najvažnija, a što se tiče drugih tema, prevashodno političkih, najvažniji je dijalog Beograda i Prištine.

Dodala je da je važna puna podrška predsedniku Vucuću koji se, kako je rekla, bori za budućnost generacija koje dolaze.

PROČITAJTE I OVO

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Vučić NAJAVIO ČISTKU u redovima SNS-a!

POSLE POPLAVA vojska PRITEKLA u POMOĆ selima pored Prokuplja!

Brnabić je ocenila da su ovo zaista teška vremena za Srbiju.

„To je borba svih nas pojedinačno, nije ovo borba nije jedne vlade i Kriznog štaba već svakog pojedinca za društvo i protesti i bilo kakva okuljanja prestavljaju neodgovorno i neozbiljno ponašanje koje šteti našem zdravstvenom sistemu i zato je apel da se ljudi ne okupljaju“, rekla je Brnabić.

Premijerka je navela i da su brojke što se tiče obolelih nešto bolje od jutros u odnosu na jučerašnji dan, ali da je daleko od toga da je situacija pod kontrolom.

Zato su, kaže, okupljanja veliki rizik.

„Za proteste uvek ima vremena, a za borbu sa korona virusom više nema“, poručila je premijerka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter