Izvor: KURIR
26.07.2024 u 20:37
0

„ČEKAJUĆI NAŠE“: Predsednik Vučić objavio fotografiju sa svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu (FOTO)

U Parizu je počela svečana ceremonija otvaranja 33. Letnjih olimpijskih igara, a ovoj velikoj svečanosti prisustvuje i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

– Čekajući naše… – napisao je predsednik u opisu objave na svom Instagram nalogu.

 

 

Podsećamo, u Jelisejskoj palati u Parizu, uoči otvaranja 33. letnjih Olimpijskih igara, danas se održao prijem u čast svetskih lidera i predsednika međunarodnih organizacija, koji je priredio predsednik Francuske Emanuel Makron, a među 100 odabranih zvanica je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VERUJEM U SRBIJU: Vučić se upravo oglasio iz Pariza i poručio samo jedno (FOTO)

– Zahvalan predsedniku Makronu na srdačnom dočeku. Olimpijske igre su simbol nade, ujedinjenja i nadmetanja u duhu fer pleja, stoga smo poželeli sportsku sreću svim našim olimpijskim timovima, uspešno nadmetanje i mnogo novih rekorda. Srbija je ponosna na svoje sportiste koji će nas predstavljati na ovom prestižnom takmičenju, a ja sam uveren da će pokazati izvanredne rezultate, kao što su to činili i ranije.

Predsednik će potom prisustvovati i svečanom otvaranju Srpske kuće.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter