Izvor: Tanjug
11.11.2022 u 21:17
0

„CILJ JE KRIMINALIZACIJA SRBA NA KIM“ Zoran Vukotić osuđen je u Prištini na 10 godina zatvora zbog navodnog ratnog zločina!

Takozvani Osnovni sud u Prištini je proglasio krivim Srbina Zorana Vukotića iz Vučitrna i osudio ga na 10 godina zatvora za navodni ratni zločin, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kancelarija navodi da je reč o ponovljenom suđenju zbog brojnih povreda procesnih prava Vukotiću, a sudu u Prištini, kako ističu, „važno je samo da jedan Srbin bude oglašen krivim u sklopu opšteg pokušaja kriminalizacije svih Srba sa prostora Kosova i Metohije„.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„S toga i ova presuda iz koje se ne može isključiti politički uticaj koji je pratio i ceo prvi proces Vukotiću, predstavlja pokušaj pravljenja veštačke simetrije sa zločinicima terorističke UČK čijim se liderima sudi za gnusne zločine protiv Srba“, istakla je Kancelarija za KiM.

NOVE PRETNJE KURTIJA „Ono što više ne nudimo su ustupci za podelu po etničkim linijama!“

Oni najavljuju da će advokat koga je angažovala Kancelarija za KiM uložiti žalbu na ovu presudu, kao i na prethodnom suđenju jer Vukotić zaslužuje pravo na pravično suđenje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter