Izvor: Happy BSC
04.05.2022 u 11:40
0

ČOVEK KOJI JE HAPSIO CECU I ŠIPTARA OKUMIO SE SA FUNKCIONEROM SNS! Za ovo KUMSTVO U SRPSKOJ POLITICI niste znali, A POTRESLO JE Srbiju

Potpuno normalna stvar je u Srbiji da među političarima bude toliko kumova, mnoga od njih se ipak nisu slavno završila, ali za jedno kumstvo među političarima niste sigurno znali.

Naime, nekadašnji ministar policije u Vladi koju je predvodio ubijeni premijer Zoran Đinđić, Dušan Mihajlović je kum sa jednim funkcionerom Srpske napredne stranke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nikada ne bi pogodili da su kumovi član predsedništva SNS Boško Ničić i Dušan Mihajlović.

HAPSIO JE CECU, ŠIPTARA I KUMA, VEDRIO JE I OBLAČIO SRBIJOM, a sada je POTPUNO promenio lični opis, pored njega bi prošli i da ne znate ko je (FOTO)

Ipak, to kumstvo otkrio je sam Ničić kada je na Fejsbuku iskomentarisao sliku Dušana Mihajlovića i oslovio ga sa „kume“.

Pogledajte ovaj post Boška Ničića:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter