Izvor: Ministarstvo spoljnih poslova/happybsc
16.12.2022 u 15:54
0

DAČIĆ I MIŠĆEVIĆ SA UKRAJINSKIM AMBASADOROM: Spremnost za unapređenje saradnje na više polja

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić  i ministarska za evropske integracije Republike Srbije Tanja Miščević sastali su se danas sa ambasadorom Ukrajine u Republici Srbiji Volodimirom Tolkačem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar spoljnih poslova Dačić je izrazio razumevanje za situaciju u kojoj se Ukrajina nalazi i  zahvalio se na principijelnoj poziciji Ukrajine po pitanju nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova. 

Posebno je naglasio da se Republika Srbija zalaže za poštovanje principa međunarodnog prava, na kojima temelji svoju spoljnu politiku.

Ministarka za evropske integracije Republike Srbije Tanja Miščević je prenela spremnost Republike Srbije da, u skladu sa mogućnostima pomogne Ukrajini na humanitarnom planu, kako bilateralno, tako i kroz mehanizme EU. 

Ambasador Ukrajine u Republici Srbiji  Volodimir Tolkač je izrazio zahvalnost na humanitarnoj pomoći koju je Republika Srbija do sada pružila njegovoj zemlji i potvrdio je principijelnu podršku ukrajinske strane poštovanju principa teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije.

Razmenjena su mišljenja i izražena je spremnost da se sagledaju mogućnosti  za unapređenje saradnje i na više drugih polja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter