Izvor:
04.07.2018 u 11:07
0

Dačić „oduvao“ Pacolija: Evo dokaza da je pet država povuklo priznanje Kosova! (FOTO)

Do sada je ukupno pet zemalja povuklo odluku o priznanju kosovske nezavisnosti, a ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da je 27. juna imejlom dobio notu države koja povlači priznanje Kosova, ali da još ne želi da otkrije o kojoj zemlji se radi.

Ministar je tada na konferenciji za novinare rekao da je ta zemlja pre oko šest godina priznala nezavisnost Kosova, da je pet puta veća od Srbije i da nije iz Afrike, a dodao je da očekuje da će Pacoli pokušati da ustanovi koja je to zemlja.

Poslednja zemlja koja je povukla priznanje je Liberija, a to su učinili i Surinam, Sao Tome i Principe, Gvineja Bisao, Burundi.

Podsetimo, ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli reagovao nakon povlačenja priznanja Kosova, od strane Liberije, Surinama, Burunda i Gvineje Bisao, tvrdeći da to nije tačno:

On je rekao da nijedna od četiri zemlje, koje je Dačić naveo u poslednje vreme, nije povukla priznanje.

– Neko ovde laže i izmišlja – rekao je u junu Pacoli.

E pa, gospodine Pacoli, evo dokaza ko laže…

kurir.rs
Foto: mfa.gov.rs, twitter/Behgjet Pacolli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter