Izvor:
24.10.2019 u 11:52
0

DAČIĆ SA MINISTROM ZIMBABVEA: Ova država je uvek podržavala Srbiju! (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, sastao se u Bakuu sa ministrom za lokalnu upravu i javne radove Zimbabvea, Džulijem Mojom sa kojim je ragovarao o odnosima dveju država.

Dačić, koji je sa Mojom razgovarao na marginama ministarskog sastanka Pokreta nesvrstanih zemalja u Bakuu, ukazao je na tradicionalne prijateljske odnose dve države.

Dačić je istakao da je Zimbabve uvek podržavao Srbiju.

Podsetio je da je u prošlosti, pored dobrih političkih odnosa postojala veoma razvijena saradnja, posebno u oblasti obrazovanja, građevinarstva i vojne saradnje, saopšteno je iz MSP.

Ministar Mojo složio se da treba raditi na obnavljanju prijateljskih odnosa, ukazujući da je lično sarađivao sa srpskim kompanijama u Zimbabveu. Mojo je pozvao da se kompanije iz Srbije ponovo aktivno uključe u poslove u Zimbabveu.

Izvor: Tanjug
Foto:
Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter