Izvor: kurir
14.10.2021 u 11:18
0

DANAS NAKON POSETE RAŠKOJ – VULIN: Vučić je POLOŽIO ISPIT koji su svi pre njega padali!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „položio ispit“ tokom krize izazvane akcijom specijalne kosovske policije i upisao se „još jednom“ u kolektivno sećanje nacije.

Vulin je kazao da su svi srpski vladari i državnici „najteži ispit“ polagali ili padali na pitanju Kosova, a da je Vučić taj ispit položio.

PROČITAJTE JOŠ:  SRBI SU UPLAŠENI I BESNI! Juče se PUCALO po porodičnim kućama u kojima su bile bebe, trudnice, majke – TO JE NEPRIHVATLJIVO!

– Zaboraviće se mnoge dnevne političke odluke, mnoge stvari – da li ste ili niste u pravu, ali pamtiće se kakvi ste bili na Kosovu. To je istorija. To je ulaz u kolektivno pamćenje i to vam srpski narod neće oprostiti ako niste položili ispit, istakao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter