Izvor: Informer
14.11.2021 u 10:40
0

Đorđević: Otvoreni Balkan je najbolja ideja koja se rodila na ovim prostorima u poslednjih 20 godina!

Zoran Đorđević, član Predsedništva SNS-a, govorio je za o svojim počecima u politici, vojsci Srbije i vojnom roku, ali i o inicijativi Otvoreni Balkan. 

Prvi politički koraci

– Sve je počelo 2008. godine kada je osnovana SNS, ja sam bio i jedan od osnivača partije. Počeli smo sa entuzijazmom da nešto promenimo u našoj zemlji, jer smo u tom trenutku mislili da je to poslednji momenat da zemlju izvučemo iz krize koja je tada već počela, svetska ekonomska kriza koju Srbija nije na najbolji način prebrodila i imala je velike posledice koje su se odigravale u godinama posle 2008. godine. 

PROČITAJTE JOŠ: MILE NOVAKOVIĆ NA TV HAPPY: Da je ostalo Miloševićevo obezbeđenje, Đinđić ne bi bio ubijen!

Vojni rok

– Kao neko ko je služio vojni rok, pored tradicije jednog naroda koja vas vuče da služite vojni rok, to je nešto što pokazuje da ljudi kada obuku uniformu, odakle god da su, u tom trenutku postaju isti. 

PROČITAJTE JOŠ: Da li je dobro da se Dijana Hrkalović brani sa slobode? U „VIKEND JUTRO“ NA TV HAPPY o Elezu i kriminalu u Srbiji

Otvoreni Balkan

– Ideji Aleksandra Vučića su se pridružili Zaev i Rama. Mislim da je to najbolja ideja koja se rodila na ovim prostorima u poslednjih 20 godina. U okolnostima kada vam s jedne strane daju naznaku da ćete ući u EU, a s druge strane va, ta šargarepa uvek beži. Bilo je vrlo prirodno da sve ono najbolje što postoji u EU probate da oslikate ovde, da svoj sistem prilagodite tome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter