Izvor:
29.01.2019 u 14:27
0

ĐORĐEVIĆ SA BRAZILSKIM AMBASADOROM: Odnosi Srbije i Brazila tradicionalno prijateljski!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević razgovarao je sa ambasadorkom Brazila Izabel Kristinom de Azevedo Hejvert, kojoj ističe mandat u Republici Srbiji i zahvalio joj što je svojim zalaganjem doprinela unapređenju tradicionalno prijateljskih odnosa dve zemlje.

Ðorđević se tokom razgovora osvrnuo na diplomatske odnose Srbije i Brazila koji traju punih osamdeset godina i istakao da naša država ceni podršku Brazila teritorijalnom integritetu Srbije.

Resorni ministar je tokom razgovora podvukao da naša zemlja nastoji da sa Brazilom, kao našim ključnim partnerom u Južnoj Americi, nastoji da unapređuje saradnju u svim oblastima od obostranog interesa.

Ðorđević rekao je da želimo što više uspešnog brazilskog poslovnog prisustva na srpskom tržištu.

Izabel Kristina de Azevedo Hejvert istakla je da očekuje da će odnosi Srbije i Brazila ići uzlaznom putanjom naročito na ekonomskom planu kao i da će njena zemlja nastaviti da podržava politiku Srbije u budućnosti.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter