Izvor: Kurir
21.06.2024 u 13:25
0

DOBAR RAZGOVOR SA GENERALOM HEKEROM: Tokom razgovora razmotrena bezbednosna situacija na KiM i u regionu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa generalom Vazduhoplovne komande NATO i komandantom ratnog vazduhoplovstva SAD u Evropi i Africi generalom Džejmsom B. Hekerom.

– Dobar razgovor sa generalom Hekerom sa kojim sam razmotrio bezbednosnu situaciju u zemlji i regionu, posebno na Kosovu i Metohiji, kao i sveobuhvatne aspekte partnerske saradnje koju Srbija ima sa Vazduhoplovnom komandom NATO i ratnim vazduhoplovstvom SAD u Evropi i Africi – piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.

VUČIĆ: „Ja nisam spreman da izgubim jednog jedinog čoveka“

Vučić je ponovio zahvalnost snagama KFOR koje su garant mira i bezbednosti našeg naroda na KiM, i izrazio je zadovoljstvo izgrađenim međusobnim poverenjem i dobrom saradnjom, koja se razvija uz poštovanje vojne neutralnosti Srbije. – Razgovarali smo i o jačanju bilateralne saradnje Srbije i SAD u oblasti odbrane, koja doprinosi kako jačanju naših odbrambenih kapaciteta, očuvanju mira i stabilnosti, tako i unapređenju sveukupnih bilateralnih odnosa dve države – zaključio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter