Izvor: Tanjug
27.07.2024 u 18:24
0

DODIK: Srpska kuća u Parizu prava je slika snažne Srbije

Milorad Dodik o srpskoj kući u Parizu

PARIZ – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je tek otvorena Srpska kuća u Parizu impozantna stvar i da je snaga Srbije omogućila da se naša zemlja predstavlja u svetu na takav način.

Dodik je u izjavi za medije po otvaranju Srpske kuće rekao da je u Parizu kako bi navijao za Srbiju i njene sportiste koji učestvuju na Olimpijskim igrama (OI) i najavio da će sutra biti u Lilu da bodri i pruži podršku košarkašima.

VREME DANAS: Vruće, sparno i vedro

On je poželeo uspeh svim spotristima koji učestvuju na igrama i naveo da su i oni koji možda ne ostvare željene rezultate „naši“ i da imaju svu podršku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter