Izvor: Happy BSC
23.10.2022 u 21:18
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „PRLJAVA BOMBA“ je moguća manipulacija ZAPADA! Ako je Kijev iskoristi, Rusi će vratiti istom merom!

Danas je 242. dan ruske vojne intervencije u Ukrajini

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji bilu su Bojan Dimitrijević-ekonomista, Ljubinko Đurkovič-pukovnik i Dragan Stanojević-pokret ROD. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni su analizirali današnje aktivnosti na frontu kao i političke poteze Rusije i upozorenje ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgu o mogućoj upotrebi „prljave bombe“ u Ukrajini od strane Kijeva. 

-Srbi znaju da ovaj rat u Ukrajini-borba dobra i zla! Znamo i šta to zastupa Ruska Federacija-rekao je Stanojević. 

On smatra da je pretnja „prljavom bombom“ realna opasnost. 

– Zelenski je pričao da bi želeo da napravi takvu nuklearnu bombu. To je bio i jedan od povoda za rusku vojnu intervenciju u Ukrajini. Nije nikako naivna situacija! Ukrajina sve što radi jeste da se NATO uvuče u čitav sukob. Amerikanci ratuju ukrajinskim rukama!-napomenuo je Stanojević. 

-Zapad ima jasni cilj-da razbije monolitnost Rusije i da je rasparča. Drugi cilj im je borba za energente i to je nama svima jasno. Pokazalo se da kada je Evropa uvela sankcije Rusiji posledica sama snosi jer je Rusija dokazala da može samostalno da istraje u ovim okolnostima-rekao je Đurković. 

Zapad pokušava da potcenjuje istok i Rusiju, ovo je borba dobra i zla, ali ima i primarni cilj- borbu protiv pravoslavlja, kazao je Đurković. 

-Rat je nepravilna igra i vrlo je lako očekivati da Zapad upotrebi „prljavu bombu“. To je urađeno i kod nas sa oružjem koje sadrži osiromašeni uranijum. Tako da nije bez razloga Šojgu upozoravao na to-kazao je Đurković.

On smatra da bi u tom slučaju Rusija odgovorila istom merom. 

– Tehnologija ukrajinske vojske  kasni u razvoju barem deset godina za ruskom. Rusi pribegavaju jednom humanističkom principu ratovanja koju ni jedna sila nije koristila do sada jer se vodi računa o svakom civilu-istakao je Đurković. 

Đurković tvrdi da NATO isprobava metode ratovanja sa Rusijom jer želi da vidi što veći broj savremenog ruskog naoružanja na frontu. 

-„Prljava bomba“ bi imala neke karakteristike nuklearne bombe i zato je vrlo opasna. Sve vreme postoji želja da se Rusija uvuče u taj scenario nuklearnog oružja-napomenuo je Dimitrijević. 

On je upozorio da mnogi mediji razmatraju tu mogućnost da se takva bomba upotrebi od strane Ukrajinaca pa da se za to okrivi ruska strana.

 -Delimično se spekuliše i sa iseljavanjem civila iz Hersonske oblasti. Oni se iseljavaju zbog toga što bi tu možda mogla da bude upotrebe neke vrste nuklearne bombe. Šojgu je hteo da predupredi tu propagandu. Ukoliko bi se to dogodilo, Rusija bi uzvratila istom merom!-kazao je Dimitrijević. 

Ukazao je da Rusija ne bi mogla da se zloupotrebi u takvoj propagandi i zato je Šojgu razgovarao sa predstavnicima nuklearnih sila kojima je to jasno i poručio. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter