Izvor: Tanjug
22.06.2022 u 16:15
0

EVO KADA ĆE PRVI MOVENPICK HOTEL U SRBIJI DOČEKATI SVOJE PRVE GOSTE: HOTEL „Fruške Terme“ kao deo jedne od najvećih turističkih investicija u Srbiji

Hotel Fruske Terme postao prvi Movenpick hotel u Srbiji.

Ugovor o franšizi kojim je hotel „Fruške Terme“ u Vrdniku postao prvi Movenpick hotel u Srbiji, potpisan je danas u prisustvu premijerke Ane Brnabić, a prve goste kao novi hotel dočekaće do kraja godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potpisivanju ugovora, koji su potpisali viši potpredsednik i direktor razvoja AČOR Northern Europe Ačor grupe Kamil Jazbek i generalni direktor Promont grupe Milinko Cicmil, prisustvovao je i ambasador Švajcarske Urs Šmid, zamenik ambasadora Francuske Fatih Akcal i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: Doneli smo odluku o odlasku u Brisel

Hotel sa 201 sobom nalazi se u Vrdniku, na obodu najstarijeg nacionalnog parka, a deo je jedne od najvećih turističkih investicija u Srbiji Fruške Terme Resort, koji nudi najveći spa, smeštajni i konferencijski centar u zemlji.

Hotel svojim gostima nudi dva restorana i bara, prostor za aktivnosti na vodi i Spa centar, kao i prostorni kongresni centar.

Fruške Terme su vodeći i najveći termalni i Spa resort u Srbiji i nude 12 bazena sa lekovitom, termo – mineralnom vodom koji pokrivaju više od 3.000 kvadratnih metara vodene površine.

Premijerka Ana Brnabić poručila je danas, nakon potpisivanja ugovora o franšizi kojim je hotel „Fruške Terme“ u Vrdniku postao prvi Movenpik hotel u Srbiji, da podrška vlade privredi ne može da ima velike rezultate ukoliko ne postoje privrednici koji će svojom hrabrošću i radom napraviti odlične rezultate, kao što je to uradila Promonte grupa sa „Fruškim Termama“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter