Izvor: BSC HAPPY
14.07.2023 u 10:25
0

DARKO GLIŠIĆ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: Neće biti vlade bez izbora

Blokade puteva besmislene

Vlast se u Srbiji do sada birala na izborima, a tako će biti i ubuduće, poručio je gostujući u Jutarnjem programu Happy televizije, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić.

Formiranje vlade na osnovu šetnje opozicionih lidera ili bloada auto-puta, besmisleno je i glupo, smatra Glišić i dodaje da ne razume šta znači – formiranje prelaze vlade, nakon čega bi se išlo na izbore.

„Do kakvih izbora? Ako vi bez izbora dođete na vlast, onda vama izbori više nikada neće trebati. Ako nema izbora, nema volje građana, onda smo mi totalitarno društvo u kojem šačica ljudi može da maltretira većinski deo“, kaže visoki funkcioner Srpske napredne stranke.

Najavljenje blokade puteva Glišić ocenjuje besmislenim i ističe da se tako nanosi šteta učesnicima u saobraćaju, ali i da na taj način opozicioni lideri, možda iritiriaju i svoje potencijalne pristalice.

On je mišljenja da je Narodna skupština dobro mesto za predstavljanje političkih subjekata.

DARKO GLIŠIĆ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Srbija je pobedila jer je izbegla najprljaviju zamku i provokaciju“

„Građani slušaju i jedne i druge. Slušaju šta govore oni koji imaju rezultate, koji imaju plan i program za vreme koje dolazi. A slušaju i one kojima je glavni plan i program da nečije dete zatvore u šahtu, da nekog pretuku, obese, da na vlast dođu bez izbora, da nasiljem i zloupotrebom tragičnih događaja pokušaju da politički profitiraju. Sve je to u redu i legitimno, građani samo to treba da posmatraju i da na najbolji mogući način vrednuju na prvim narednim izborima“, smatra Glišić.

Istakao je da će se na vlast u Srbiji dolaziti isključivo izborima, na osnovu volje građana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter