Izvor: Tanjug
11.12.2022 u 20:59
0

HVALI PRIŠTINU-KRITIKUJE BEOGRAD Analena Berbok ocenila moguće slanje srpskih snaga na KiM kao „potpuno neprihvatljivo“!

Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok ocenila je da je „potpuno neprihvatljivo“ slanje srpskih snaga na KiM, kao i najnoviji napadi na pripadnike misije Euleksa na KiM.

Berbok je izrazila podršku dijalogu koji predvodi EU, na čelu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona tvrdi i da je Priština, odlaganjem lokalnih izbora, smirila tenzije, a da Beograd čini suprotno „nedavnom retorikom“.

„Kosovo je, odlaganjem lokalnih izbora, smanjilo tenzije. Nedavna retorika iz Srbije učinila je suprotno. Predlog o slanju srpskih snaga na Kosovo potpuno je neprihvatljiv. Kao i najnoviji napadi na Euleks. Sva moja podrška ide dijalogu koji vodi EU“, napisala je Berbok na Tviteru.

VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU Ma koliko bilo teško svima u ovom trenutku u zemlji – nema predaje!

Predsednik Srbije Alekdandar Vučić izjavio je u subotu da je usaglašen tekst kojim će u skladu sa Rezolucijom 1244 Srbija uputiti zahtev Kforu da obezbedi raspoređivanje srpske vojske i policije na KiM, dodajući da nema iluzija da će taj zahtev biti prihvaćen.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter