Izvor: KURIR
05.06.2024 u 07:58
0

„IDEMO DA RADIMO, DA SVE ŠTO SMO OBEĆALI LJUDIMA I URADIMO“ Vučićeva snažna poruka: Izguraćemo sve, samo da se zajednički borimo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi video na svom Instagram nalogu i istakao da je sada primarni cilj ispunjenje obećanja koji su dati ljudima.

– Politika mora da bude stvar principa, mora da bude stvar ozbiljnog pristupa i onoga što je najbolje da učinite za svoj narod. Sad idemo da radimo, idemo da radimo, da sve ono što smo obećali ljudima do 2027. da ćemo da uradimo, da to uradimo – istakao je predsednik i dodao:


– Mi ćemo ovo sve da izguramo, samo da se zajednički borimo, da sačuvamo mir i da se ljudima zahvalim na ogromnoj podršci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter