Izvor: Alo
21.07.2024 u 17:03
0

KO IMA LITIJUM GOSPODARIĆE SVETOM: Ceo region u SUMANUTOJ panici zbog dogovora EU i Srbije oko litijuma!

Prozivke na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koje stižu iz regiona, ne prestaju

Naime, ceo region je u sumanutoj panici zbog dogovora Evropske unije i Srbije oko litijuma!

MEMIĆ: „Vlada je tim i sa svima korektno sarađujem“

Prvo se oglasio Enver Hodžaj koji je rekao da je Srbija stekla ozbiljjo oružje koje će koristiti protiv vlasti u Prištini, pa je hrvatska televizija emitovala prilog pod nazivom: „Ko ima litijum gospodariće svetom“, a sada sarajevski političar tvrdi da će EU žrtvovati deo suvereniteta BiH i dati ga Srbima zbog Vučićevog dogovora sa Evropskom unijom.

Tako se oglasio potpredsednik stranke Naprijed Nasuf Hadžiahmetović.

Nakon samita o energetskim sirovinama u Beogradu i Memoranduma Srbije i Evropske komisije o sirovinama, Hadžiahmetović tvrdi da postaje očito da je „Vučić dogovorio elemente iz Deklaracije Svesrpskog sabora sa EU, koja je pristala na ustupke u BiH u zamenu za litijum“.

– EU je jednostavno žrtvovala elemente suvereniteta BiH, dajući Srbiji i RS-u privid početka ujedinjenja. Predsedništvo BiH zbog ovog mora protestirati prema EU i jasno naglasiti da su ekonomski interesi postali vodilja u odnosu prema BiH i ciljevima Srbije u BiH. Vučić i Srbija izlaze kao pobednici u ovoj fazi – izjavio je Hadžiahmetović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter