Izvor:
27.03.2018 u 17:17
0

KONFERENCIJA NA ANDRIĆEVOM VENCU: Marko Đurić se u 12.30 časova obraća javnosti posle torture koju je preživeo na Kosovu!

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je na Andrićevom vencu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i predstavnicima Srpske liste, nakon čega će se obratiti javnosti.

Ovo je prvo Đurićevo pojavljivanje pred medijima nakon stravične torture koju je tokom jučerašnjeg dana preživeo u Kosovskoj Mitrovici, hapšenja, saslušanja u Prištini i potom proterivanja sa teritorije južne srpske pokrajine preko administrativnog prelaza Merdare.

Kasno sinoć njemu je ukazana prva medicinska pomoć u Krušumliji, nakon čega je prebačen za Beograd i zbrinut u Kliničkom centru Srbije.

Podsetimo, pripadnici zloglasne albanske specijalne jedinice ROSU juče popodne su upali u Mitrovački dvor gde je u toku bila konferencija šefa Kancelarije za KiM Marka Đurića i generalnog sekretara predsednika republike Nikole Selakovića, a snimci batinanja, šok bombi i gaženja golorukih građana ubrzo su obišli svet.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter