Izvor: Tanjug
03.09.2022 u 14:06
0

KURTI ISTIČE ŠTA JE PO NJEGOVOM MIŠLJENJU DEMOKRATIJA: „Brnabićeva može da dođe na Kosovo i Metohiju sa ličnom kartom…“

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti rekao je danas da predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić može da dođe na Kosovo i Metohiju i da vidi, kako je istakao, „koliko je demokratska država Kosovo“.

ALJBIN KURTI SE UZDA U NOVE BEZBEDNOSNE STRUKTURE: „Povećati broj pripadnika KFOR – a i više nemačkih vojnika…“

Kurti je rekao da će Brnabić ući na KiM sa srpskom ličnom kartom, prema nedavno postignutom dogovoru Beograda i Prištine o dokumentima, prenosi Koha.

„Neka Brnabić uđe na Kosovo sa ličnom kartom koju su izdale vlasti u Beogradu i neka vidi da sve funkcioniše kao demokratska država“, rekao je Kurti tvrdeći da je tzv. Kosovo „demokratskija i nezavisnija država od Srbije“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kurti je rekao i da će dva ministra iz privremenih institucija, Besnik Bisljimi i ministar prosvete Arberi Nagavči, boraviti u ponedeljak u opštinama Preševo, Medveđa, Bujanovac, dodajući da planira i on da ode jednog dana.

Kurti tvrdi i da njihova poseta tim opštinama nije reakcija na dolazak Brnabić.

Kurti je, na konferenciji za novinare najavio i paket pomoći za građane „da se lakše suoče sa inflacijom“, po kome bi od septembra javni funkcioneri dobili po 50 evra za preostale mesece ove godine, a zaposleni u javnim preduzećima jednokratno po 100 evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter