Izvor:
12.12.2016 u 18:46
0

Lavrov doputovao u Beograd: Evo sa kim će se sve susresti!

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov doputovao je danas u Beograd, gde će razgovarati sa srpskim državnim vrhom i prisustvovati sastanku Saveta ministara Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju.

Lavrova je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Lavrov će se prvo u Vladi Srbije sastati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, a zatim i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nakon razgovora sa Nikolićem i Vučićem, Lavrov i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin položiće vence na groblje Oslobodilaca Beograda, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Lavrov će se popodne u Palati Srbije sastati sa Dačićem posle čega su predviđene izjave za medije dvojice ministara. Šef ruske diplomatije će u utorak prisustvovati ministarskom sastanku Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju kojoj Srbija predsedava, na kome će biti predstavnici 12 zemalja, kao i pet ministara spoljnih poslova.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter