Izvor:
19.02.2017 u 20:30
0

LJAJIĆEV POZIV ČLANSTVU SDPS: Svi za Vučića, Srbiji treba stabilnost!

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić pozvao je danas članove svoje stranke da pruže podršku Aleksandru Vučiću jer, kako je naveo, Srbiji je potrebna stabilnost i nisu potrebni eksperimenti.

"Potreban je minimum političke korektnosti i zahtevam da stanemo iza kandidata koji može da obezbedi kontinuitet politike koju vodi Vlada Srbije i sprečimo kohabitaciju koja bi mogla da nastane ako naš kandidat izgubi", rekao je Ljajić u Beogradu na skupštini Gradskog odbora SDPS.

On je rekao da je potreban predsednik jake snage da sprovede reformu, ubrza proces evrointegracija i rešava ekonomske i regionalne probleme.Istakao je da, iako mnogi govore da će Vučić da pobedi na predsedničkim izborima, to baš i nije tako, navodeći da predstoji težak i mukotrpan posao i mnogo prolivenog znoja.

Na skupštini Gradskog odbora SDPS-a prisutnima se obratili predsednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Nikola Nikodijević.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter