Izvor: Alo
29.07.2024 u 10:19
0

LUDILU NEMA KRAJA: Islamisti napali Vučića: Sprečava EU integracije regiona, hoće da im uzme teritorije

Islamistički list Slobodna Bosna nastavlja sa prljavom kampanjom protiv Aleksandra Vučića. Ovoga puta tvrde da je cilj Vučić "širenje Srbije na teritorije susednih država".

Novi napad pokrenut je protiv Vučića u režiji islamističke Slobodne Bosne. U tekstu koji je objavljen na njihovom sajtu, tvrdi se da Vučić sprečava EU integracije regiona jer žel da proširi Srbiju na teritorije susednih država!?

Cilj Putinove Rusije je razbijanje evropske integracije, a Vučićev širenje Srbije na teritorije susednih država, pa je zato važno da one ne napreduju u evrointegracijskom procesu i da ne steknu „policu osiguranja“ pred njegovim pretenzijama – poručio je Hrvat Davor Đenero za islamistički list.

On ističe da „Vučić i Putin sprovode operaciju rušenja Bosne i Hercegovine i Crne Gore.“

BLAGO OSVEŽENJE ZA POČETAK NEDELJE: Evo kakvo vreme stiže!

Lako ćemo videti ulogu koju u korist svojih beogradskih i moskovskih principa obavaljaju Andrija Mandić i Milan Knežević, zajedno s ostalim velikosrpskim akterima u toj državi… Vučićev, ali i Putinov važan interes je opstruisati proces EU integracija BiH i Crne Gore – naveo je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter