Izvor:
29.03.2018 u 14:14
0

MARKO ĐURIĆ: Troje novinara i 5 pravnika odvedeno i satima saslušavano u Peći!

Srbija je opredeljena za mir, želi mir i čuva mir i zato podržavamo jučerašnju odluku odbornika srpskih opština da osnuju Zajednicu srpskih opština, a onima koji prete hapšenjima želim da poručim da prvo sebe uhapse jer pet godina nisu ništa učinili, rekao je Marko Đurić na konferenciji u Vladi Srbije.

Želim da vas obavestim da su uniformisana lica juče u Peći odvela troje novinara i petoro pravnika koji su pet sati držani, saslušavani i ispitivani u Peći bez privođenja bilo kakvim organima pravosuđa – rekao je Đurić.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, ovog jutra na konferenciji za medije u Vladi Srbije, govori o stanju u južnoj srpskoj pokrajini.

U protekla dva dana, posle hapšenja, mučenja i incidenata u Kosovskoj Mitrovici, uzavrela je diplomatska aktivnost, postavljene su barikade na severu Kosmeta, a u toku je i početak formiranja Zajednice srpskih opština.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter