Izvor:
29.03.2018 u 12:55
0

MARKO ĐURIĆ: U Prištini ne žele mir, već spremaju rat!

Iz izjava Ramuša Haradinaja svima postaje jasno da u Prištini na funkcijama sede ljudi koji ne žele mir, već spremaju rat, istakao je direktor Kancelarijr za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

U pravu je Ramuš Haradinaj da ne može biti podele i razmene teritorija Kosova i Metohije, jer je cela teritorija KIM deo Republike Srbije – naveo je Ðurić na društvenoj mreži, odgovarajući na najnovije stavove kosovskog premijera.

Haradinaj je prethodno poručio da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo – napisao je Haradinaj.

Izvor: Tanjuga
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter