Izvor:
11.04.2019 u 18:19
0

MILOŠ VUĆEVIĆ: Nema stajanja! Pred nama je budućnost Srbije!

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je večeras na skupu u Novom Sadu, u okviru kampanje ''Budućnost Srbije'', da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kapiten pobedničkog tima.

Vučević je rekao da je aktuelna vlast pre sedam godina iz Novog Sada krenula u pobede za Srbiju, Vojvodinu i Novi Sad.

Krenuli smo iz srca Vojvodine, iz srpske Atine, danas evropske prestonice mladih,a sutra evropske prestonice kulture, da menjamo Srbiju i naše gradove i da stvaramo ono što su građani očekivali, ono što smo obećali, to smo i uradili – poručio je Vučević.

Kako je naveo, u Novom Sadu i Vojvodini su u proteklom periodu urađeni novi mostovi, škole, obdaništa,putevi i bulevari, kulturni centri, izgrađena je nova zgrada RTV i naučno-tehnološki park, ali i otvorene nove fabrike i industrijske zone, nova radna mesta.

Sve to je urađeno bez zaduživanja. Nema mesta u koje se nije ulagalo – kazao je gradonačelnik Novog Sada.

Dodao je da nema stajanja i da je pred nama budućnost Srbije, te da se mora još jače raditi i još više truditi za budućnost naše dece .

Vučević je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao kapitenom pobednickog tima i čovekom koji diše, radi i bori se za Srbiju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter