Izvor: 24sedam
12.09.2024 u 17:14
0

MINISTAR DAČIĆ U KINI: Danas se sastao sa zamenikom gradonačelnika i generalnim direktorom Policijskog biroa Šenžena

Dačić je zahvalio na srdačnom gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo povodom posete Šenženu

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se sa zamenikom gradonačelnika i generalnim direktorom Policijskog biroa Šenžena Džao Jongom, koji mu je poželeo dobrodošlicu i čestitao na uspešnoj poseti NR Kini.

ALEKSANDAR VUČIĆ: EU i zemlje članice da se hitno suprotstave samovolji Prištine

Dačić je zahvalio na srdačnom gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo povodom posete Šenženu, čijem impresivnom ukupnom razvoju može da svedoči, u odnosu na period od pre više od decenije, saopštio je MUP.

Izrazio je zadovoljstvo posetom i sadržajnim razgovorima koje je imao sa kineskim zvaničnicima, posebno ističući interes za dalje intenziviranje policijske saradnje sa NR Kinom, uključujući i sa Šenženom, i pozvao zamenika gradonačelnika da poseti Srbiju.

Dačić je apostrofirao da će 1. oktobra, pored već postojećih linija sa Pekingom i Tjenđinom, biti uspostavljena i nova avio-linija na relaciji Beograd-Guangdžou, što će se svakako pozitivno odraziti i na saradnju sa susednim Šenženom, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter