Izvor: Happy BSC
21.09.2022 u 13:35
0

MINISTAR STEFANOVIĆ: „Kornetom“ značajno unapređena sposobnost naših jedinica

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je naša vojska danas opremljena nekim od najsavremenijih sredstava naoružanja i vojne opreme, kojima su značajno unapređene operativne sposobnosti naših jedinica, što je čini snažnim garantom očuvanja mira i stabilnosti naše zemlje.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović nakon promocije 135 mladih oficira: Nema časnijeg poziva od vojnog!

– U toku je intenziva obuka pripadnika jedinica Četvrte brigade naše kopnene vojske, koje su opremljene protivoklopnim raketnim sistemima „kornet“. Naši momci i devojke koji čine borbene posluge uvežbavaju otkrivanje i praćenje ciljeva i pripremu za dejstvo, dok ih u nastavku očekuju bojeva gađanja, na kojima će u praksi provereti dostignuta  znanja i veštine za efikasnu upotrebu ovog sredstva u dnevnim i noćnim uslovima – rekao je ministar Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je naveo, uvođenjem jednog od najsavremenijih sistema za borbu protiv tenkova i oklopnih vozila u naoružanje Vojske Srbije značajno su unapređene njene sposobnosti za protivoklopna dejstva, ali i istakao da su, uz intezivna opremanja, za efikasnost izuzetno važne i stalne obuke naših vojnika.

– Opremamo se i uvežbavamo da bismo svima poslali jasnu poruku da je Srbija čvrsto opredeljena da živi u miru i stabilnosti i da ima Vojsku koja svojom snagom garantuje da će tako i biti. Vojsku koja svojom jačinom jasno poručuje da niko ni ne pomišlja da bi mogao da ugrozi miran san našeg naroda i puteve razvoja naše zemlje, jer ćemo svoje i te kako umeti da zaštitimo – poručio je ministar Stefanović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter