Izvor: Happy BSC
10.08.2022 u 13:58
0

MINISTAR STEFANOVIĆ: Kurti i Mehaj svesno obmanjuju sopstveni narod

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema nijednog međunarodnog akta koji Prištini dozvoljava da formira vojsku na teritoriji naše južne pokrajine i dodao da zato ima Briselskog sporazuma kojim se albanska strana obavezala pred Evropskom unijom da formira Zajednicu srpskih opština.

STEFANOVIĆ: Vojska Srbije uvek i svuda na raspolaganju narodu

– To odlično znaju i Armend Mehaj i Aljbin Kurti, dok svesno obmanjuju sopstveni narod, pokušavaju da zastraše Srbe na Kosovu i Metohiji i izazovu destabilizaciju našeg regiona na sve moguće načine. Snage KFOR-a jedina su oružana sila prema Rezoluciji UN 1244 koja može postojati na teritoriji AP KiM i nema nijednog drugog međunarodnog dokumenta koji dozvoljava bilo šta drugo. To odlično znaju i prištinski političari, mada ih to ne sprečava da mešetare sa upornim najavama stvaranja i opremanja takozvane vojske takozvanog Kosova. Sve do jedne su samo u funkciji unošenja straha među Srbe, ali i zamazivanja očiju albanskom stanovništvu koje tone u sve veće siromaštvo i živi bez ikakve perspektive – rekao je Stefanović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, nezreli i nedorasli prištinski političari očigledno veruju da će uspeti da profitiraju na tragičnom sukobu u Ukrajini i izbegnu da ispune obaveze koje su preuzeli pred međunarodnom zajednicom, kao što je ZSO.

– I sada su koliko vidim sa tvrdnji da postaju članica NATO, nakon što im je NATO jasno poručio da od toga nema ništa i čime je postalo jasno da samo izmišljaju, prešli na one da dobijaju vojsku na nivou armija NATO zemalja. I sasvim je očigledno da svaki kutak teritorije naše južne pokrajine treba štititi upravo od raznih Kurtija, Mehaja i ostalih, koji od Kosova i Metohije prave crnu rupu Evrope u kojoj cvetaju beznađe, strah i nestabilnosti. Republika Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem ostaće posvećena miru i stabilnosti i njihovom očuvanju i nastaviće da se bori za bolji život svih svojih građana, uključujući i one koji žive u našoj južnoj pokrajini – poručio je Stefanović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter