Izvor: TANJUG
11.10.2022 u 22:30
0

MINISTRU UNUTRAŠNJIH POSLOVA URUČENA NAGRADA: Vulinu priznanje za očuvanje bezbednosti Srbije i građana!

Ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu večeras je uručena nagrada za očuvanje bezbednosti Srbije i njenih građana na svečanosti povodom dodele godišnjih nagrada i priznanja LAW Life portala za pravo i privredu istaknutim ličnostima iz naše zemlje.

Vulin i Teodorikakos istakli da je saradnja Srbije i Grčke na visokom nivou!

Ministar Vulin je nakon uručenog visokog priznanja rekao da se prava i suštinska vrednost srpske policije ne meri samo kroz ostvarene rezultate.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– „Biti policajac nije samo posao, biti policajac je životna misija. Mi smo u proteklih godinu i po dana razbili više od 30 organizovanih kriminalnih grupa, samo u ovoj godini 19 organizovanih kriminalnih grupa. Imali smo zaplenu švercovanih cigareta od čak 50 tona i time oborili sve rekorde koji postoje u potonjoj istoriji borbe Srbije protiv šverca cigareta“, rekao je Vulin.

Istakao je da je zaplenjeno 10 i po tona melase za nargile, što je najveća zaplena ikada od kako se nargile koriste u našoj zemlji.

“ Mogao bih da vam pričam i o tome koliko smo uhapsili prljavih i korumpiranih policajaca, mogao bih da vam pričam o tome koliko smo puta učestvovali u gašenju požara, spasavanju ljudi. Ne može to svako, ne može svako da bude pripadnik srpske policije“, istakao je ministar Vulin, saopšteno je iz MUP-a.

Biti srpski policajac nije, kaže, posao, već je to životna misija.

„Samo ako ste svesni koliko ćete nekada bola sebi naneti, ali čuvati i sačuvati i pravo i zakon i pravdu, onda obavljate visoko, važno, uzvišeno zanimanje i onda vam je to životna misija, biti na strani prava i pravde, jer pravo i pravda čine da onaj slabiji ne mora da bude slabiji“, naveo je ministar i istakao:

„Država policajca opremi, naoruža, da mu silu, ali poštovanje građana svaki policajac mora sam da izbori i zasluži ili nikada ne zasluži. Pravi srpski policajac je na prvom mestu dobar i čestit čovek koji iznad svega voli svoju zemlju i građane“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter