Izvor: Kurir
06.06.2024 u 13:38
0

MIRKOVIĆ: „To je jedan test emocionalne inteligencije na kom je on pao“

Mediji iz Junajted grupe nastavili su sa brutalnim uvredama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti.

Naime, kroz nedeljnik „Radar“ i njihovu naslovnicu sagovornica tog nedeljnika Ana Mirković sa kojojm je i urađen intervju pod naslovom „Vlast siluje narod i birače“, čak navodi da je šef države pao na testu emocionalne inteligencije i to samo zato što se obratio pojedinim roditeljima ubijene dece u Duboni i malom Orašju na mitingu SNS.

DODIK DOBIJA ODLIKOVANJE U RUSIJI: Predsedniku Republike Srpske biće dodeljena medalja i razgovaraće sa Putinom

Posle silnih, kontinuiranih uvreda na račun šefa države i njegove porodice sad mu se i zamera to što se ljudski obratio roditeljima koji su preeživeli jezivu tragediju.

– To je jedan test emocionalne inteligencije na kom je on pao, ali nije prvi test emocionalne inteligencije na kom je on pao – kazala je Mirkovićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter