Izvor: Happy BSC
30.04.2022 u 10:51
0

MISTERIJA JE RAZREŠENA! Đukanović OTKRIO kako je postao advokat Dijane Hrkalović, presudnu ulogu odigrao je jedan čovek

Advokat bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Đukanović otkrio je kako je došlo do toga da zastupa Dijanu Hrkalović.

Gostujući na TV Pink, Đukanović je precizirao da ga je pozvao brat Dijane Hrkalović i  na njen zahtev izričito tražio da baš Đukanovićeva kancelarija preuzme slučaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pitao sam ga da li je siguran, rekao mi je da ona insistira da bude njen branilac, dao sam mu punomoćje da ona potpiše kako bude išao u posetu i tako sam postao njen branilac i to je cela misterija. Zašto je ona to htela ne znam. Kancelarija koja ju je zastupala je izuzetna, reč je o vrhunskim pravnicima – rekao je Đukanović. 

DIJANI HRKALOVIĆ JE NAREĐIVAO STEFANOVIĆ, ONA JE ŽRTVA! Đukanović je Mariću EKSKLUZIVNO otkrio sve detalje, evo da li je radila protiv Vučića

Kada je reč o optužbama koje je na račun ministra Nebojše Stefanovića iznela Hrkalovićeva, o čemu je Republika već pisala, Đukanović smatra da je nelogično da tadašnji resorni ministar nije bio pozvan bar da se u istrazi izajsni kao svedok.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter