Izvor: Kurir
29.07.2024 u 10:51
0

MOJOJ SREĆI NEMA KRAJA: Vučić čestitao Mikecu i Arunovićevoj na prvoj medalji na OI

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se oglasio zbog velikog uspeha naših sportista Zorane Arunović i Damira Mikeca, koji su zablistali u miksu i ostvarili veliki uspeh.

Zahvaljujući njima je Srbija dobila prvu medalju na OI, a predsednik Vučić oglasio se tim povodom i čestitao im na neverovatnom uspehu.

PREMIJER MILOŠ VUČEVIĆ POZITIVAN NA KORONU! Otkazani svi sastanci i posete!

– Pri kraju razgovora sa ambasadorom Ruske Federacije Bocan-Harčenkom, dobio sam najlepšu vest iz Pariza. Damir i Zorana su nam doneli prvu medalju na OI. Čestitam im i hvala im na svemu što su učinili za Srbiju, a da iskreno priznam, mojoj sreći nema kraja – napisao je predsednik Vučić.

 


Srebrna medalja je tu, ali… Zorana i Damir će sutra od 09.30 imati priliku da se bore za zlato i celu naciju obraduju najvećim mogućim uspehom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter