Izvor: TANJUG
17.10.2022 u 14:00
0

NOVA VLADA SRBIJE IMAĆE 25 MINISTARSTAVA: Uvode se neka potpuno nova!

Nova Vlada Srbije će, prema izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, imati 25 ministarstava, što je za četiri više u odnosu na dosadašnji sastav vlade.

Vlada će, ako poslanici budu prihvatili predlog o kojem će sutra započeti raspravu, imati prvi put Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine, dok će sadašnje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja biti podeljeno i to na Ministarstvo prosvete i Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Novo je i to što će sport imati isključivo svoj resor, odnosno omladina neće biti više u okviru tog ministarstva. Postojaće posebno Ministarstvo sporta, dok će se resor omladine pridružuje turizmu, pa će postojati Ministarstvo turizma i omladine.

VLADA SRBIJE PRIVREMENO ZABRANILA IZVOZ PRIRODNOG GASA: „Cilj je da se obezbedi sigurno snadbevanje domaćeg tržišta“

Ministarstvo kulture će takođe biti zasebno, a formira se novo Ministarstvo informisanja i telekomunikacija.

Prvi put će postojati, kako je predviđeno, Ministarstvo za javna ulaganja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter