Izvor:
24.10.2019 u 12:03
0

NOVI AMERIČKI AMBASADOR U SRBIJI: Vučić se izjasio šta očekuje od njega! (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da od novog američkog ambasadora u Srbiji Entonija Godfrija ne očekuje ništa drugo osim da će zastupati interese svoje zemlje, kao što i mi, ističe, zastupamo interese svoje države.

– Imali smo dobar otvoren razgovor jutros i to je sve – rekao je Vučić novinarima upiatan za očekivanja od novog ambasadora SAD u Srbiji.

Godfri je juče stigao u Beograd, a danas je predsedniku Srbije predao akreditivno pismo.

– To je kao kad me pitate šta očekujem od ambasadorke Kine Čen Bo, a očekujem da je vidim svaki dan, da razgovaramo o svim važnim pitanjima i da nešto dobro uradimo za Srbiju i Kinu – dodao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/printscreen/@SputnikInt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter