Izvor: Novosti
15.02.2022 u 21:45
0

OGLASILI SE IZ ŠTABA SNS-a: Više od 10 hiljada građana podržalo Vučića

Više od 10 hiljada građana već je potpisalo podršku listi Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve, potvrđeno je medijima iz štaba SNS.

Predsednik Aleksandar Vučić dao je večeras potpis podrške izbornoj listi SNS-a za republičke i gradske izbore.

Vučić je podršku listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ potpisao u kancelariji Opštinskog odbora SNS Palilula u beogradskom naselju Borča, gde ga je veliki broj građana dočekao aplauzom.

Inače, građani koji žele da potpisom podrže listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ okupili su se i u Zemunu, na Vračaru i u Borči, ali i u Lazarevcu, Mladenovcu, Obrenovcu, Kruševcu i Kučevu….

Predsednik Srbije večeras je raspustio aktuelni saziv Skupštine Srbije i raspisao parlamentarne izbore, što predstavlja početak izborne kampanje.

U Srbiji će 3. aprila 2022. godine biti održani predsednički, parlamentarni i lokalni izbori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter