Izvor: BSC Happy
06.09.2023 u 17:06
2

OGLASIO SE PETAR PETKOVIĆ: Dejan Pantić pušten na slobodu

Bivši policajac Dejan Pantić iz Kosovske Mitrovice, koji je krajem prošle godine prebačen u kućni pritvor, pušten je danas da se brani sa slobode, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

– Dejan Pantić koga je prvo kosovska policija držala u bazi na Jarinju danima bez lekova i kontakta s porodicom, a koji je tek posle snažnog pritiska Srba sa KiM i diplomatske akcije Beograda krajem godine prebačen u kućni pritvor, danas je pušten da se brani sa slobode!“, napisao je Petković na društvenoj mreži X (Tviter).

PETKOVIĆ PARALISAO NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA: „Već četvrti dan, Dejan Pantić nema lekove – zbog čega mu je život ugrožen!

– Dejanu je uz kauciju ukinuta mera kućnog pritvora i on će konačno moći da bude na slobodi. I on i njegova porodica prošli su pravu golgotu, ali su dočekali lepe vesti. Srbija ne zaboravlja svoje nevino uhapšene sunarodnike i nastaviće borbu za svakoga od njih, dodao je Petković.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OGLASIO SE PETAR PETKOVIĆ: Dejan Pantić pušten na slobodu”

  1. Nastavak: tako treba da radi ozbiljna drzava koja vodi brigu o svom narodu , ali nasa drzava nije se time bavila ni posle osiromasenog uranijuma , trebala je svakog onog koji je boravio u predelima gde je bilo osiromasenog uranijuma, svakog onog koji je radio na raskrcavanju pogodjenih zgrada i ostalih objekata osiromasenim uranijumom na ispitivanje da svakog pojedinca registruje i vodi racuna o njegovom zdravlju i promenama koje mu se desavaju , eto i iz tih razloga nije dobar visepartijski sistem ili da se uvedu pravila koja se ne smeju menjati ma ko da dodje na vlast a takvih stalnih, ne menjivih, pravila bi trebalo biti podosta ne samo u vezi ove stvari .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter