Izvor: sputnikportal.rs
30.10.2022 u 13:01
0

ONI NAMA NE DAJU ŠANSU: Dačić siguran da Zapad, sem silom, ne može da reši kosovsko pitanje bez Srbije!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Zapad, sem silom, ne može da reši kosovsko pitanje bez Srbije.

– Ako oni mogu bez nas da reše pitanje Kosova, pa neka ga reše, a ne mogu da ga reše bez nas osim silom – rekao je Dačić, dodajući da ne veruje da će Zapad ići toliko daleko.

DAČIĆ O PREREGISTRACIJI TABLICA I POTEZU PRIŠTINE: Čeka nas težak diplomatski hod, a da ostanemo na pravom putu

Dačić je, govoreći o odnosu Zapada prema Srbiji, kazao za medije da se više ne traži političko, već anesteziološko rešenje kako će Srbija lakše da proguta nezavisnost Kosova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To je potpuno pogrešan pristup i ne može da naiđe na pozitivan odjek sa naše strane. Zato je i predsednik Vučić izneo na Savetu za nacionalnu bezbednost da ćemo mi sve da učinimo da nastavimo dijalog, ali oni nama ne daju šansu, ni prostor ni teme da se uopšte vodi neki dijalog – ukazao je Dačić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter