Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 17:24
0

PETKOVIĆ JASNO PORUČIO: „Trajković za nelegalne baze na severu KiM da pita Kurtija i Rašića“

On je reagujući na pitanja koja je Trajković postavila na Tviteru uzvratio pitanjima - zašto nije osudila nijedan incident prema Srbima, kojih je ove godine bilo čak 150, kao i zašto kriminalizuje Srbe na barikadama.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je danas da savetnica ministra za zajednice i povratak privremenih prištinskih institucija Rada Trajković za nelegalne baze na severu KiM treba da pita svog šefa Aljbina Kurtija i Nenada Rašića koji je glasao za tu gradnju.

Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković poručuje: Priština neće moći lako da pogazi garancije SAD i EU

On je reagujući na pitanja koja je Trajković postavila na Tviteru uzvratio pitanjima – zašto nije osudila nijedan incident prema Srbima, kojih je ove godine bilo čak 150, kao i zašto kriminalizuje Srbe na barikadama.

On je na Tviteru napisao:

– Tri pitanja za Radu Trajković: 1. Zašto za nelegalne baze ne pitate svog šefa Кurtija i Rašića koji je glasao za tu gradnju?, 2. Zašto niste osudili nijedan incident prema Srbima, a ove godine ih je čak 150? i 3. Кako imate obraza da s Кurtijem kriminalizujete naš narod na barikadama?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trajković je ranije na istoj društvenoj mreži pitala predsednika Srbije zašto se Srpska lista „pravila naivna za četiri baze“ na severu, šta je bio cilj barikada, kao i da li se znalo za potencijalnu „katastrofu sa NATO“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter