Izvor: tanjug
12.07.2021 u 21:50
0

PETKOVIĆ NASTAVLJA POSETU KOSOVU I METOHIJI: Sutra razovara sa građanima u opštini Klina!

Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, sutra će, drugog dana posete južnoj srpskoj pokrajini, u selu Berkovo, u opštini Klina, obići porodicu Borka Mašića i razgovorati sa meštanima o problemima sa kojima se suočavaju, saopštila je pres služba Vlade Srbije.

VAŽNO:

NOVA FABRIKA VAKCINA U SRBIJI: Potpisan Memorandum o saradnji sa Kinom

PREDSEDNIK NASTAVLJA POSETE: Vučić sutra u Kladovu

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ODRŽALA VAŽAN SASTANAK: Srbija i SAD partneri u energetskoj tranziciji

On je zatim, u Vidanju, razgovarati sa jedinom Srpkinjom, povratnicom u Ðakovicu, Dragicom Gašić. 

Pored toga, u Donjoj Gušterici, Petković će posetiti domaćinstva Gorana Šubarića i Siniše Lazića, koja su pretrpela veliku materijalnu štetu tokom januarskih poplava.

U selu Straža, u opštini Gnjilane, Petković će obići socijalno ugroženu, šestočlanu porodicu Denić, kojoj je sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju sagrađena kuća.Petković će završiti posetu Kosovu i Metohiji u selu Gornje Kusce, u opštini Gnjilane, gde će obići novoizgrađeni vrtić, koji će funkcionisati u okviru izdvojenog odeljenja Predškosle ustanove „Kolibri“ iz Koretišta.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u ponedeljak je boravio u Zvečanu, gde je prisustvovao svečanoj akademiji povodom 30 godišnjice od osnivanja te opštine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter