Izvor: Happy BSC
30.06.2021 u 12:08
0

PETKOVIĆ UPOZORIO: Novi pritisak na Dragicu Gašić iz Đakovice (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da se Dragica Gašić, jedina srpska povratnica u Ðakovici, suočava sada sa novom vrstom pritisaka i problema.

Petković je u saopštenju naveo da iako su odmah obezbeđena nova blindirana vrata za njen stan, lokalna policija danas nije dozvolila da se dotrajala i ulupana ulazna vrata na Dragičinom stanu zamene, nego su joj tražili dozvolu opštine za montažu.

VAŽNO

DAČIĆ ZA HAPPY TV: Albanci žele da nam uzmu Vidovdan, a na Kosovo su došli mnogo kasnije

BERIŠA ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Od Kurtija i vlasti u Prištini se može svašta očekivati

https://happytv.rs/vesti/hronika/301281/jeziv-prizor-na%C4%91eno-telo-u-lokvi-krvi-u-centru-beograda

Nakon što je, kako kaže, Dragica popunila zahtev u opštini, lokalni inspektori rada potom su došli i zaplenili Dragičina nova vrata.

– Sada traže da se pre montaže vrata, opštini dostave dokazi o nekakvom atestu, kao i dokazi proizvođača o uplaćenim porezima, uz brojna druga dokumenta – naveo je Petković.

Napominje da je ovo nezapamćen skandal i direktna tortura, kao i nova, najotvorenija vrsta pritiska da se Dragica otera sa svog kućnog praga, jer je, kako kaže, svima i u Prištini i u Ðakovici dobro poznato da je Dragičina namera bila da zameni stara vrata kako bi se osećala sigurnije.

– O kakvom mi povratku i suživotu možemo uopšte i da razgovaramo, kada Priština ne dozvoljava ni bazične uslove za život našim povratnicima i obračunava se s vratima? – zapitao se Petković.

Srbija će, kako naglašava, svim raspoloživim kanalima nastaviti da insistira da se prekinu pritisci i napadi na nju i da joj se garantuje bezbednost i normalan život, saopšteno je iz Kancelarije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter