Izvor:
27.03.2018 u 14:06
0

POSLANICI SPREMNI ZA RASPRAVU: Skupština danas o prosvetnim zakonima i elektronskoj upravi!

Skupština Srbije danas bi trebalo da počne objedinjenu načelnu raspravu o predloženim prosvetnim zakonima i Predlogu zakona o elektronskoj upravi, koji bi trebalo da omogući jednostavnije i efikasnije funkcionisanje elektronskih javnih servisa.

Na dnevnom redu je i Predlog zakona o udžbenicima koji predvidja uvodjenje digitalnih udžbenika, kao i predlozi zakona o nacionalnom okviru kvalifikacija Srbije, o prosvetnoj inspekciji i o nacionalnoj infrastrukturi geoprostornih podataka.

Poslanici su juče ceo dan utvrđivali dnevni red, a danas bi ministri trebalo da obrazlože predložene zakone i da o njima raspravljaju sa poslanicima.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter