Izvor: Tanjug
04.09.2020 u 18:21
0

POTPISAN SPORAZUM u Beloj kući! Beograd i Priština POSTIGLI DOGOVOR!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdulah Hoti, potpisali su danas oko 17.30 u Beloj kući sa Američkim predsednikom Donaldom Trampom sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa.

Tramp je rekao da su Srbija i Kosovo postigli dogovor o ekonomskoj normalizaciji.

U Ovalnoj sobi, koja je kancelarija predsednika SAD Donalda Trampa, postavljena su dodatna dva stola za kojim su sedeli, svako na svojoj strani, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdulah Hoti, a u sredini šef američke države.

Nakon potpisivanja dokumenta Vučić i Hoti su „svoj“ primerak prosleđivali Trampu, koji je na sporazum stavljao svoj potpis.

Ceremoniji potpisivanja prisustvovale su i dve delegacije.

PROČITAJTE JOŠ…

Haradinaj NAPUŠTA vladu! Očekuje se OSTAVKA ministara!

OBELODANJENI DELOVI sporazuma iz Bele kuće!

Haradinaj: Gazivode NE BI TREBALO da bude DEO sporazuma u Beloj kući!

MEDOJEVIĆ: Podržaćemo svaku Vladu u kojoj nema DPS-a!

Ranije danas, Trampov izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel rekao je da se agenda pregovora koncentriše prvenstveno na ekonomska pitanja, kreiranje poslova u regionu, ostvarivanje konkretnih sporazuma koji će omogućiti širenje zapadnih kompanija u, kako je rekao, “dve države“.

Iako je nepoznanica šta u dokumentu piše, pojedine informacije su „procurile“, i to od bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, koji je naveo da se u njemu pominje jezero Gazivode koje on ne želi da da, i da je spreman da zarad toga sruši prištinsku vladu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter