Izvor: 24SEDAM
24.09.2024 u 14:30
0

PREDSEDNIK OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA TIPSAREVIĆEM: Pojačanje iz Beograda!

Janko me naučio kako da smanjim nervozu i izborim se sa tremom pred obraćanje, napisao je predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Njujorka na svom Instagram profilu i otkrio da je proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević pojačao srpsku delegaciju na Ist Riveru.

 

– Na kraju napornog dana, a uoči plenarne sednice Generalne skupštine UN stiglo nam je veliko pojačanje iz Beograda, moj drug i teniska legenda Janko Tipsarević. Osim sto smo sa ovim hamburgerima i krompirima poradili na našem zdravlju, Janko me je naučio kako da smanjim nervozu i izborim se sa tremom pred obraćanje – stoji u Vučićevoj objavi.

Podsetimo, predsednik Vučić je u Njujorku imao brojne bilateralne susrete, a do 27. septembra sastaće se sa više od 40 svetskih lidera. Predsednik Srbije danas će se obratiti učesnicima 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter